Spreker

BreinBoost Buffet

Inspiratie in een prachtig pand
Presentatie waar je energie van krijgt
Nieuwe visie op online marketing
Waardevolle inzichten
Direct toepasbare tips
Luxe Lunch Buffet tussendoor
Weergaloos aantrekkelijk

BreinBoost Normaal

Inspiratie op locatie
Presentatie waar je energie van krijgt
Nieuwe visie op online marketing
Waardevolle inzichten
Direct toepasbare tips
Meest gekozen

BreinBoost Basis

Inspiratie op locatie
Presentatie waar je energie van krijgt
Direct toepasbare tips
Spreker Dion van der Vaart

Spreker boeken voor je inspiratiesessie

Enthousiasme en energie 

Voorkom dat je de boost van je leven mist. Kom aan tafel met je collega’s of zakenrelaties en geniet van een heerlijke lunch in een prachtig pand, terwijl je voor en na de lunch uitgebreid inspiratie opdoet. Of schakel BreinBoost in voor inspiratie op locatie: met enthousiasme en energie komt spreker Dion van der Vaart naar je toe om je alles te vertellen over onbewust consumentengedrag en de consequenties daarvan voor je digitale tools. Met BreinBoost kies je voor boeiende inzichten om samen piekfijn te presteren. Nieuwe kennis als boost voor je organisatie.

Streel je nieuwsgierigheid 

Kennis over hoe ons brein onbewust handelt, is van ontzettend groot belang om te begrijpen hoe mensen beslissingen nemen. Door dit soort kennis te omarmen voel je beter aan wat jou en jouw organisatie wel en niet verder brengt. Streel je nieuwsgierigheid en vervul een verlangen om nog beter te worden. Ga in gevecht met je eigen gedachten. Daag jezelf en je collega’s uit. Duik in de bijzondere wereld van onbewuste beïnvloeding, die eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is. Onbewuste beïnvloeding is iets wat voortdurend voorkomt. Juist daarom is kennis hierover onmisbaar.

Ideeën om (verantwoord) verder te gaan 

Na een inspiratiesessie heb je allemaal nieuwe ideeën om verder te gaan! BreinBoost vraagt je vervolgens om een verantwoorde houding. Zet je kennis in om mensen te helpen en help jezelf. Het gaat om je intentie. BreinBoost levert louter inspiratie en werkt niet mee aan manipulatie. BreinBoost is via Parbat aangesloten bij de wereldwijde brancheorganisatie in neuromarketing, de Neuromarketing Science & Business Association. Deze internationale organisatie behartigt de belangen van wetenschappers en ondernemers in neuromarketing. Alle aanhangers van de NMSBA zijn gebonden aan een ethische code die bij het lidmaatschap hoort.