Adviseur

Consultancy

Drankje doen
Adviestraject voor de lange termijn
Comfortabele content
Compromisloze conversie
Creatieve customer journey
Evaluatie
Word weergaloos aantrekkelijk

Expert Review

Opsporen obstakels
Voorstel verbeterpunten
Verleidelijke vormgeving
Kraakheldere klikpaden
Geniale gebruiksvriendelijkheid
Meest gekozen

Quick scan

Scherpe prioritering
Snel inzicht in verbeterpunten
Direct toepasbaar
Adviseur Dion van der Vaart

Laat je conversie groeien, groei in gebruiksvriendelijkheid

Converterende bezoekers dankzij kennis van het brein 

Je trekt bezoekers naar je website, maar het lijkt wel alsof er iets mis is met ze. Ze doen niets! Of is er misschien iets mis met jouw website? De bezoekers van je website maken hun beslissingen vaak onbewust, terwijl jouw website daar geen rekening mee houdt. Die is vooral gericht op de ratio. Dankzij inzichten uit breinonderzoek is het mogelijk je website zó in te richten dat je sneller en meer converterende bezoekers krijgt, die ook nog eens dik tevreden zijn. Het onderbewuste brein van jouw bezoekers zegt straks volmondig ‘ja!’ tegen jouw product of dienst. Groei in gebruiksvriendelijkheid.

Breinonderzoek: sterke tools 

Door breinonderzoek is er van Amsterdam tot Dubai exclusieve kennis beschikbaar als het gaat om onbewust consumentengedrag. Die kennis biedt sterke tools om een website echt effectief te maken. Parbat boort wereldwijd belangrijke kennisbronnen op het gebied van breinonderzoek aan, zodat er een stevig fundament ligt om voor jou zo’n effectieve website te realiseren. Loop niet langer onnodig klanten mis. Maak ze blij. Kom erachter wat zij daadwerkelijk op jouw website zoeken en laat je verrassen door de groei in gebruiksvriendelijkheid. Succes staat te popelen om je te omarmen.

Conversie verhogen? Lekker! 

Giet de kennis van breinonderzoek in je website en contentstrategie. Ontdek hoe jouw customer journey kan uitgroeien tot een conversieknaller. Eerlijk conversie verhogen én je bezoekers met een goed gevoel achterlaten: het is mogelijk, zolang je de belangen van je bezoekers op de eerste plaats zet. Help ze door ze makkelijk en begrijpelijk te laten navigeren door je website, bied ze de beste oplossingen aan en stimuleer ze om de juiste beslissing te maken. Parbat onthult via consultancy, een expert review of een quick scan hoe je van jouw website een klantvriendelijke conversieknaller maakt.